Происшествия

9 одиниць техніки, 54 чоловіка особового складу та місцеві мешканці гасили пожежу поблизу Галицинівських дач

18 серпня о 13:50 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про виникнення пожежі на відкритій території у Вітовському районі поблизу садових товариств.

На місце виїхали відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони Галицинове, задіяно техніку для підвозу води. Через те, що місцевість сильно захаращена сухостоєм, побутовим та промисловим сміттям, вогонь швидко набрав силу та розповсюдився на значну площу.

Враховуючи те, що неподалік знаходиться житловий сектор та існувала загроза перекидання вогню на приватні домоволодіння, додатково на місце направлено відділення 3, 4 Державної пожежно-рятувальної частини, чергову зміну оперативно-координаційного центру та мобільну групу апарату Головного управління ДСНС України у Миколаївській області із числа начальницького складу. Також задіяно техніку та особовий склад від підприємства «Миколаївський глиноземний завод».

Вогонь від житлового сектору вдалося «відбити». На місці працювало 9 одиниць техніки та 54 чоловіка особового складу. Також допомогу надавали місцеві мешканці.

Станом на 16:30 пожежу локалізовано та о 17:00 ліквідовано. Орієнтовна площа пожежі складала 4,5 Га, — повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button