ОбществоПроисшествия

П'яниці, що травили собаку на перехожих у Корабельному, ще й побили патрульного, намагаючись витягти в нього пістолет

Близько 21-ої години 16 серпня патрульні отримали повідомлення про те, що у Корабельному районі Миколаєва, на вулиці Космонавта Волкова, господарі травлять собаку на перехожих.

На місці події до інспекторів звернулась жінка з дитиною та повідомила, що в одному з домів господарі, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, травлять собаку на перехожих, і вони не можуть спокійно ходити по вулиці.

На зауваження охоронців порядку власники тварини (троє чоловіків та жінка) ніяк не реагували, більш того, собака продовжував кидатись на дитину й інших перехожих. Коли один з патрульних повернувся, аби відігнати собаку, то відчув удар в спину, який йому наніс один з чоловіків. При цьому жінка намагалась схопити інспектора за шию. Охоронці порядку застосували до нападників сльозогінний газ, через що ті забігли у двір та зачинились.

 

Повідомивши про напад керівництву, патрульні очікували біля воріт нападників. В якийсь момент ворота відчинились, і жінка, вибігши на вулицю, кинулась на інспектора, намагаючись витягти в нього пістолет. У відповідь до неї були застосовані кайданки.

В цей момент з двору вибіг її чоловік та кинувся на патрульних з палицею, розмахуючи нею та наносячи удари. До нього також були застосовані кайданки.

В подальшому всіх правопорушників патрульні доставили до відділу поліції.

Патрульна поліція Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. От это полицаи даже булдыри их не уважают ...
    Что говорить о матерых уркаганах ...

  2. Не уважает быдло всякое , которое себя не уважает , не говоря о других ))) ох бы для таких уродов старые бы менты были в самый раз , так бы таких отбросов [censored] пару суток )) а нынешние в лучшем случае условно дадут и на волю )

  3. " ...травили собаку на перехожих "

    !!?? Травили собаку - в украинском языке означает - кормили отравой . В данном контексте правильно нужно было написать "НАЦЬКУВАЛИ собаку на перехожих" . Учите украинский "журналисты" .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button