Происшествия

Детективна "пригода": патрульні знайшли дівчину з Корабельного району, що переховувалася в домі свого парубка

Вчора, 16 серпня, близько 13-ої години до патрульних звернулась мешканка Корабельного району та повідомила, що два дні тому пішла з дому до подружки її 15-річна донька. Після цього додому не поверталась, її телефон вимкнений.

Інспектори направились на вулицю Райдужну до подружки дівчини. Та розповіла, що не знає, де неповнолітня, але повідомила назву підприємства, на якому працює матір хлопця, з яким останнім часом зустрічалася зникла дівчина.

Прибувши на вулицю Авангардна, охоронці порядку зустрілись із жінкою. Вона повідомила, що бачила востаннє дівчину близько тижня тому, при цьому назвала адресу, де мешкає разом із сином, та погодилась поїхати з патрульними. В свою чергу її син також сказав, що й гадки не має, де може бути зникла. При цьому він та матір почали плутатись у своїх свідченнях. Крім того, жінка хотіла вийти, щоб нібито замкнути собаку, але патрульні, заходячи, звернули увагу, що собаки у дворі не було.

Тоді з дозволу господарки інспектори вирішили оглянути територію домоволодіння. Вже невдовзі на задньому дворі у палісаднику, за парканом, охоронці порядку знайшли розшукувану дівчину, яка там переховувалась. Повідомивши матір розшукуваної, патрульні доставили всіх учасників події до відділу поліції. В подальшому з’ясувалось, що й її подружка також знала, де вона знаходиться.

Три години знадобилось патрульним, щоб повернути матері 15-річну доньку.

Патрульна поліція Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button