Происшествия

Вночі патрульні затримали чоловіків, які зняли лобове скло та колесо з авто у дворі в Корабельному районі

Патрульні затримали двох чоловіків, які пошкодили та здійснили крадіжку з транспортного засобу.

Так, вчора, близько 2-ої години ночі, патрульні отримали повідомлення про те, що двоє невідомих проникли в автомобіль «Таврія», що стояв у дворі по проспекту Корабелів та викрали з нього лобове скло та колесо. На місці події поблизу автомобілю ЗАЗ 1103 Slavuta чекав 23-річний заявник. Він описав зовнішність зловмисників.

На місце події інспектори викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції, а самі направились на пошуки. Невдовзі вони побачили двох чоловіків та попросили їх зачекати, але ті почали тікати. Згодом, зрозумівши, що втекти не вдасться, вони зупинились. При наближенні охоронці порядку побачили, що чоловіки кидають на землю інструмент.

Підійшовши, патрульні виявили поблизу них металеві кусачки, плоскогубці та кілька ножів. При проведенні поверхневої перевірки у одного з підозрюваних патрульні виявили гайковий ключ. В подальшому один з них зізнався в пошкодженні та крадіжці з транспортного засобу. Обох інспектори передали слідчому.

Про це повідомляє Патрульна поліція Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. А в ночь с понедельника на вторник эти злодеи пытались снять лобовое стекло с СЛАВУТЫ в нашем дворе. Отрубить руку, пусть в следующий раз думает, брать чужое добро или нет.

    1. нех по дворам стоянки устраивать, за дол ба ли! вот пусть таких как они ворьё и наказывает!

    2. Две машины пострадали в эту ночь. Мой автомобиль так же попал под раздачу.

        1. закон кармы - ты пе рд ела своей вонючей машиной кому-то в окна, считала, что общественный двор - твой личный гараж - вот и получила!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button