ОбществоПроисшествия

Домашній арешт в нічний час - суд обрав запобіжний захід військовому лікарю, що вимагав хабаря з призовника

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун обрано запобіжний захід завідуючому приймального відділення Южноукраїнської міської лікарні, голові військово-лікарської комісії при Южноукраїнському міському військовому комісаріаті в області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, лікар вимагав у призовника на військову службу неправомірну вигоду за оформлення документів, які б дали останньому можливість уникнути призову. Під час отримання неправомірної вигоди у сумі 1,5 тис доларів США голову призовної комісії було затримано.

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав та просив обрати підозрюваному запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Захисник підозрюваного заперечував проти цього та наполягав на обранні запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання. Підозрюваний підтримав позицію сторони захисту.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя ухвалила обрати підозрюваному запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час терміном на два місяці, — повідомила прес-служба Центрального районного суду м. Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button