Происшествия

В Корабельному районі затримали злодіїв, які вночі обкрадали подвір'я приватних домоволодінь

4 серпня громадяни побачили, як з одного з будинків у Корабельному районі двоє незнайомців виносять речі і поводять себе підозріло, тому зателефонували «102».

Патрульним поліцейським, які прибули за викликом, чоловіки не змогли надати зрозумілої відповіді стосовно походження наявного майна, яке вони вже завантажили на велосипеди, як виявилось у подальшому, також крадені, й зізнались у скоєному кримінальному правопорушенні.

Зловмисників інспектори доставили до Корабельного відділу поліції, а слідчі з’ясували, що на рахунку одного з них ціла низка аналогічних злочинів. 32-річний раніше судимий крадій тільки цього разу взяв із собою помічника, а зазвичай справлявся самостійно. До приватних домоволодінь він потрапляв вночі через паркани, коли господарі спали, та виносив усе, що можна було б потім продати: велосипеди, електроінструменти, господарське приладдя тощо. Вже доведена його причетність до вчинення дев’яти крадіжок на території Корабельного району та до п’яти таких злочинів – в Інгульському.

Злодії були затримані у порядку ст.208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у вчинені крадіжок (ч.3 ст.185 КК України, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років) та обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Відділ комунікації поліції
Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button