Общество

Миколаївців запрошують на святкування Дня Національної поліції України

У суботу, 5 серпня, о 10 годині у Миколаєві, біля меморіалу Героїв-десантників-ольшанців (вул. Адміральська), відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення другої річниці Дня Національної поліції України.

Розпочне свято урочиста частина, гостям продемонструють автомобілі підрозділів поліції, а також показові виступи: захоплення злочинців поліцейськими роти спеціального призначення, знешкодження озброєних злочинців бійцями спецпідрозділу КОРД та вміння вихованців кінологічного центру ГУНП в Миколаївській області.

Продовжаться заходи святковим концертом естрадно-духового оркестру та ансамблю «Южный Патруль», який відбудеться о 19 годині на вулиці Соборній у «Каштановому сквері».

Всіх миколаївців разом з родинами, дітьми і друзями запрошуємо разом відсвяткувати День Національної поліції України!

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. просто так останавливают начинаешь их грузить по статьям им предъявить нечего и они начинают подозревать в употреблении наркотиков предлагают проехать на Володарского, ты такой в шоке сидишь капец какое "володарского"какие наркотики,приходится ехать тратить своё время,нервничать,ещё по дороге запугивает штрафом и постановкой на учёт в наркодиспансер,это чо Полиция какой праздник,для кого?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button