Происшествия

В Миколаївській області під час затримання підозрюваних в розбійному нападі один із зловмисників порізав собі живіт

Слідчими Веселинівського відділення Вознесенського відділу поліції спільно з оперативними співробітниками управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області під процесуальним керівництвом Вознесенської місцевої прокуратури були затримані троє чоловіків, обґрунтовано підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на фермера.

28 липня о 23:50 до поліції звернувся 58-річний мешканець села Веселинівського району, місцевий фермер, який розповів, що на нього був скоєний розбійний напад. За його словами, після того, як він поставив до гаражу свій автомобіль та збирався заходити до будинку, на подвір’ї на нього напали четверо невідомих у масках.

Погрожуючи пістолетом, зловмисники зв’язали господаря та побили, а з його помешкання забрали золоті вироби та гроші – 150 тис. грн та 200 тис. $ США, на які фермер збирався придбати трактор для сільгоспробіт.

https://www.youtube.com/watch?v=iZBcfwMqfiA&feature=youtu.be

Крім того, нападники забрали автомобіль заявника «TOYOTA Land Cruiser Prado-150», на якому і втекли. В ході слідчо-оперативних дій було виявлено авто, яке зловмисники покинули.

2 серпня, завдяки професійній роботі поліцейських, троє зловмисників вже затримані. Двоє з них – громадяни та жителі Грузії 32 та 35 років, один – 50-річний миколаївець.

Правоохоронці провели санкціонований обшук автомобілю зловмисників, у якому знайдено золоті вироби – потерпілий вже підтвердив, що це саме його викрадені цінності, а також гроші.

Під час затримання один з нападників намагався порізати собі лезом живіт. Поліцейські надали чоловікові першу допомогу, наразі його життю ніщо не загрожує.

 

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – «Розбій, направлений на заволодіння майном у великих та особливо великих розмірах вчинений групою осіб, що карається позбавленням волі на строк від восьми до 15 років з конфіскацією майна».

Встановлюється місцезнаходження четвертого спільника нападників, тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу затриманим, — зазначили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

P.S. Пізніше правоохоронці повідомили, що сьогодні, 3 серпня, співробітники поліції встановили місцезнаходження та виявили четвертого зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у розбійному нападі на фермера у Веселинівському районі. Ним виявився 50-річний місцевий мешканець. Зі місцем його мешкання проведені санкціоновані обшуки, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Не успели привыкнуть к грабителям-латышам, как уже грузинские самураи появились.

    Лавашное бусидо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button