ОбществоПроисшествия

Дільничні офіцери Корабельного районного відділу поліції в ході операції «Мак» вилучили у 30-річного мешканця 7 кущів коноплі

Співробітниками дільничних офіцерів поліції сектору превенції Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області була отримана інформація про те, що мешканець Корабельного району м. Миколаєва вирощує за місцем мешкання на присадибній ділянці рослини роду конопля.

Співробітниками Корабельного відділу поліції за даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.310 КК України «Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадяни або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Поліцейські провели обшук території домоволодіння 30-річного чоловіка, під час якого на присадибній ділянці знайшли кущі коноплі.

Зі слів господаря, дані наркотиковмісні рослини він вирощував виключно для особистого вживання.

Згідно висновку експертизи, у громадянина „К” було вилучено рослини роду конопля у кількості 7 кущів.

У відношенні громадянина „К” було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 106-2 КУпАП „Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель у кількості до десяти рослин, санкція якого передбачає накладення штрафу від вісімнадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно вирощуваних наркотиковмісних рослин), — повідомили в Корабельному відділі поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. [censored] 7 кустов конопли нашли сядьте с вояками на вертолет всеравно летают без дела может побольше 7 кустов найдете или привыкли как собаки только по команде

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button