Общество

Мешканці Корабельного, вам вже менше смердить? «Миколаївводоканал» рапортує про реконструкцію очисних споруд

На МКП «Миколївводоканал» продовжується реконструкція очисних споруд, яка відбуваються в рамках спільного проекту МКП «Миколаївводоканла» та Європейського Інвестиційного банку.

Наразі вже встановлено та введено в експлуатацію дві барабанні решітки, планується встановити ще дві.

Барабанні решітки фірми «HUBER» мають декілька переваг.

По-перше, обладнання довговічніше за попереднє. Частина деталей зроблена з нержавіючої сталі. Решітки мають високий ступінь механічного та електричного захисту. Якщо до барабана потраплять велкикі рештки сміття, спрацює аварійне припинення роботи. Це захистить механізм від пошкодження.

Також сучасні барабанні решітки затримують сміття розміром до 5,5 мм, що полегшує подальше очищення води.

 

Вже введено в експлуатацію одну з трьох пісколовок. Пісколовки – це пристрій для виділення зі стічних вод механічних домішок мінерального походження. У другій пісколовці вже залите дно.

Майже готові до введення в експлуатацію насоси, що будуть відкачувати пісок зі стічних вод. Після процесу обробки цей пісок можна буде використовувати в побутових цілях.

К августу планируют завершить реконструкцию здания
решеток Галициновских очистных сооружений

Просувається і капітальний ремонт будівлі решіток. Також у лабораторію завезли нове обладнання. Після закінчення ремонту приміщення лабораторії обладнання буде встановлено. Співробітники лабораторії пройдуть навчання роботі на новому обладнанні, — повідомляє МКП «Миколаївводоканал».

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. воняет-это когда активный ил сбрасывают и он высыхает,истончая зловоние,к реконструкции это не имеет отношения

  2. Проведите для начала работу с населением, чтобы меньше мусора в унитазы сыпали, это ж какойто ужос просто. Такое впечатление что все подряд сыпят в унитаз. А еще сам водоканал должен нанимать смышленных людей для создания программ улучшения и энергосбережения. Европейский банк не будет жалеть денег на такое, и по сути - только таким крупным предприятиям он будет доверять инвестирование. От уровня интеллекта водоканала будет зависить уровень здоровья городан и экология города. А также кармашки начальства... но все уже давно закрыли глаза на воровство. Делайте, а не просто отсиживайте свои зарплатки. Там такое простоквашино, а не предприятие. Вот такое обслуживание и получает потребитель, и так платить хочет за "сервис".

  3. Смэрдыть и очень даже сильно смэрдыть. Сходите на место бывшего провала и понюхайте какой там вечно смрад стоит.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button