Общество

2 серпня суд у справі Миколи Романчука перейде до розгляду речових доказів

У Центральному районному суді м.Миколаєва продовжено судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього першого заступника Миколаївської облдержадміністрації Миколи Романчука у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.368 КК України.

Провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

Суд продовжив дослідження письмових доказів, додатками до яких є електронні носії з відеофайлами.

Зокрема було досліджено докази, що стосувались перемовин колишнього помічника одного з депутатів Миколаївської обласної ради та керівника ТОВ «Е.» щодо оформлення документації, необхідної для отримання дозволу на користування надрами.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 10.00 год 02.08.2017 року, повідомляє прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва.

У ході наступного судового засідання, суд має перейти до дослідження речових доказів.

Нагадаємо, за версією органу досудового розслідування, екс-посадовець отримав неправомірну вигоди у розмірі 90 тис доларів США від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. 90 тыс $ -это только от одного :;керiвника товариства:; а от других; керiвникiв;-сколько?а с Океана сколько поимел?Да его кусу нада уже трижды расстрелять и сынка его тоже,чтобы никто непопользовался народным трудом.

  2. Интересно, а почему на фото корреспонденты сидят в клетке, а Романчук как пижон за барьерчиком сидит. Кого судят?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button