Общество

Виправдананого екс-начальника міліції Миколаєва знову будуть судити за розгін Майдану

13 липня 2017 року колегія суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Миколаївської області у складі Ржепецького О.П., Чебанової-Губарєвої Н.В. та Гулого В.П. розпочала розгляд апеляційної скарги заступника прокурора Миколаївської області на вирок Центрального районного суду м. Миколаєва від 21 квітня 2017 року, яким екс-начальника Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області Шевчука Олега Олександровича визнано невинуватим і виправдано за відсутністю в його діях складу кримінальних правопорушень, передбачених ст. 340, ч. 2 ст. 365 КК України.

Сьогодні, 31 липня 2017 року, як і під час всіх інших засідань, під будівлею суду відбувся пікет «афганців», які з’явилися підтримати екс-начальника Миколаївської міліції, який брав участь у розгоні акцій учасників миколаївського Майдану під час Революції Гідності.

Потерпілі Соколик О.В., Губський Д.О., Деренюга О.А. та Скороход О.А. не з’явилися у судове засідання, хоч і були вчасно повідомлені.

Наразі відбулися дебати у вказаному кримінальному провадженні, колегія суддів постановила судове рішення апеляційної інстанції і судове засідання завершилося.

Вирок щодо виправданого Олега Шевчука скасовано та направлено на новий судовий розгляд до того ж суду, тобто до Центрального районного суду м. Миколаєва, повідомляє  прес-секретар апеляційного суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Майдан нам усим добрэ допомиг и курс бакса гарный и коммуналка дешэва та и пенсии и зарплаты европэйски
    его и ему подобных судить надо не за то что он майдан разгонял а за то что он его вообще допустил
    А зараз маемо тэ що маемо и будэмо маты покы в Украини 70% насэлэння долпоепы

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button