Спорт

Зустріч чемпіона: боксер з Корабельного району завоював у Румунії "золото" в європейській першості

27 липня з Румунії в рідне місто Миколаїв повернулися чемпіон Європи серед школярів Дмитро Бенюх (мешканець Корабельного району, учень гімназіі №3) та тренер боксера Віталій Бакалець.

На вокзалі з шампанським, квітами і сувенірами наших переможців зустріли представники Федерації боксу Миколаївської області, а також рідні боксера і тренера.

Обласна Федерація боксу повідомила, що 25.07.2017 р. на Чемпіонаті Європи серед школярів, який проходив в румунському місті Вілча, Дмитро Бенюх в фінальному поєдинку переміг місцевого боксера і завоював золоту медаль європейської першості.

Це перше подібне досягнення тренера Віталія Бакальця і взагалі миколаївського боксу за час незалежної України у віковій категорії боксерів 13-14 років. До цього чемпіоном Європи серед дорослих ставав тільки миколаївець Заслужений майстер спорту України з боксу Олег Машкін.

Від щирого серця вітаємо нашего чемпіона та його тренера!

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. Интересно, я не знаю, везде полно секций каратистов- шмакратистов, хотя любой нормальный боксер наваляет "мастеру"- танцору дрыгоножнику за 5 секунд.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button