Общество

"Вело караван дружби Україна - Корея" завітав до Миколаєва

У середу, 26 липня, миколаївці урочисто зустріли учасників «Вело каравану дружби Україна – Корея». Захід проходив за підтримки Миколаївської облдержадміністрації та з нагоди відзначення 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Республікою Корея та Україною і проведення у 2018 році ХХІІІ Зимових олімпійських ігор в місті Пьончанг.

Серед учасників «Вело каравану» велосипедисти з Республіки Корея та України. Учасники велопробігу мають на меті подолати 3000 км за маршрутом Немирів – Кропивницький – Миколаїв – Херсон – Одеса – Київ.

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Кіндратів привітав закордонних гостей.

«Ми раді вітати вас на Миколаївській землі! Якщо ми подивимось на маршрут цього велопробігу то побачимо вісімку, це символ безкінечності, тому ми віримо, що взаємовідносини між нашими країнами будуть і далі розвиватися і вести нас до нових результатів», — сказав Віталій Кіндратів.

Учасників «Вело каравану» привітав також Військовий аташе Республіки Корея в Україні пан Хванг Су Чоль:

«Я дякую миколаївцям за теплу зустріч. Сьогодні йде вже третій день пробігу, за цей час спортсмени відвідали різні міста і на свої очі побачили, що Україна культурно розвинена країна. Економічний розвиток також набирає темпів. Тож ми впевнені що Корея та Україна стануть добрими партнерами. Раді будемо бачити українських спортсменів на зимових Олімпійських іграх в Кореї!»

Після офіційної частини заходу на учасників велопробігу чекав святковий концерт за участі місцевих творчих колективів, повідомили в Миколаївській ОДА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Ударим велопробегом по карману его участников - проехав по дороге Николаев - Днепр. Не все доедут.

  2. Прикольный маршрут у этих бездельников ....Николаев- Херсон-Одесса- Киев. Лучше бы они по кругу на стадионе отмотали 3000 км, такой же дебилизм.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button