ОбществоПроисшествия

До уваги мешканців Корабельного району: поліція попереджає про небезпеку

Останнім часом у засобах масової інформації з’явились повідомлення про поширеність діяльності центрів з реабілітації осіб з наркотичною та алкогольною залежністю.

Одним з таких центрів реабілітації були порушені права мешканця Київської області, якого викрали з власного будинку та примусово помістили до так званого центу реабілітації „Косачівка” (далі — центр), де утримували майже 4 місяці в неналежних умовах, без повноцінного харчування та медичного забезпечення із застосуванням психологічного насилля та примусовим залученням до „трудотерапії”, яка полягала у виконанні важкої фізичної роботи без урахування стану здоров’я особи.

За цією заявою розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі та викрадення людей, їх катування, вчиненого організованою групою осіб,  за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 146 та ч. 2 ст. 127 КК України.

Зважаючи на значний суспільний резонанс з приводу припинення незаконної діяльності центру, у засобах масової інформації останнім часом з’явилися повідомлення про поширеність діяльності аналогічних центрів у багатьох регіонах держави.

Куди звертатися у випадку незаконного позбавлення волі та викрадення людей, їх катування:

Територіальний орган поліції.
Корабельний ВП ГУНП в Миколаївській області: вул. Янтарна, 64. Тел. 40-20-01 або „102”

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Заподозрив работника в воровстве, на свинобойне в Корабельном районе мужчину «в наказание» приковали за шею цепью, незаконно лишив его свободы

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button