Происшествия

У Миколаєві дівчина, дізнавшись про самогубство коханого, стрибнула з даху багатоповерхівки

25 липня близько другої години ночі до поліції Центрального району звернулася мешканка мкр. Матвіївка з повідомлення про те, що вона виявила повішеним свого 25-річного брата.

Як встановили слідчі Центрального відділу поліції, ввечері хлопець, проходячи повз розважальний заклад, побачив, що біля нього лежить чоловік. Підійшовши до нього, вирішив допомогти, однак поки він намагався підняти нетверезого відвідувача кафе, до них підійшла компанія молодих людей, які не розібравшись в ситуації, подумали, що «безпорадного» чоловіка парубок намагається пограбувати. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Хлопець, який хотів допомогти чоловікові, образився на компанію молодиків, та спочатку пішов додому, однак він не міг заспокоїтися, мовляв хотів допомогти, а натомість ще й отримав стусанів.

Він знову повернувся до розважального закладу, аби все ж таки пояснити чоловікам свої дії, та його ніхто не хотів слухати. У барі між ними знов виник конфлікт, у який втрутилася сусідка хлопця, і супроводила його додому. Як стало відомо пізніше, хлопець зателефонував своїй дівчині, зізнався їй у коханні, поклав слухавку та скоїв суїцид через повішання на подвір’ї свого дому.

Стурбована пізнім дзвінком дівчина неодноразово телефонувала йому, однак слухавку вже ніхто не брав. Вже після того, як було знайдено хлопця мертвим, родичі повідомили сумну звістку дівчині, яка не могла повірити в те, що її коханого, з яким вона зустрічалася більше року, вже немає.

Вранці о 8:00 того ж дня перехожі виявили тіло 19-річної дівчини, яка також покінчила життя самогубством, стрибнувши з даху недобудованої багатоповерхівки по пр. Героїв України, — повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

 

Зі слів свідків та сусідів, родини молодих людей благополучні, вони мали нормальні стосунки.
Слідчими Центрального відділу поліції розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство), як вимагає процедура у разі подій із смертельними наслідками.

Тіла померлих направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці звертаються до батьків з проханням вислуховувати своїх дітей, давати можливість висловлюватись, відкрито обговорювати плани і проблеми, бути уважними до проявів, що можуть передбачати самогубство. І пам’ятайте, що кожну жартівливу згадку або загрозу слід сприймати серйозно, можливо, таким чином ваші діти намагаються привернути до себе увагу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Нет повести печальнее на свете,
    Чем повесть о мечтаниях малолетних,
    Которые взросли для суицида,
    В стране, где правит мразь и гниды.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button