Общество

Вода не пробачає помилок! 16 осіб вже потонуло на Миколаївщині. Не стань наступним!

На водоймах Миколаївщини протягом 2017 року потонуло 16 осіб. Рятувальники застерігають: «Вода не пробачає помилок!»

Рятувальники Миколаївщини продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальні бесіди із громадянами на організованих та стихійних пляжах, щоб нагадати правила безпечної поведінки на воді.

З метою недопущення травмування та загибелі людей на воді, 19 липня співробітники Центрального, Корабельного, Заводського та Інгульського районних відділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області провели рейд в місцях масового відпочинку людей на річках Інгул та Південний Буг в межах м. Миколаєва.

[do_widget id=text-16]

 

В ході заходу було охоплено понад 30 відпочиваючих, з якими проведені бесіди.

«На водних об’єктах сталось 22 надзвичайні події, в результаті яких потонуло 16 чоловік, в тому числі водяна стихія забрала  1 дитяче життя. Врятовано 15 осіб.

Саме в межах міста Миколаєва потонуло 9 людей, а на водоймах районів області — 7, це говорить про те, що слід якнайбільше приділити уваги питанню профілактики нещасних випадків на воді та завжди відпочивати з розумом, не ризикуючи своїм життям» — пояснювали фахівці ДСНС.

Фахівці Служби порятунку спілкувалися із дорослими та дітлахами, надали вичерпну інформацію стосовно правил безпечної поведінки та закликали любителів «водного відпочинку» сумлінно дотримуватися правил та приділяти увагу власній безпеці. На згадку про зустріч ДСНСівці вручили городянам інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням правил безпеки та екстреного номеру Служби порятунку «101»!

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Интересно, откуда в Николаевских ставках и речках вода? Кал и моча, этого добра завались. Вот и надо писать, Правила поведения при купании в жетушно- дезентирийной моче и кале.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button