Экономика

Роботодавці Корабельного району отримали консультації від інспекторів Управління Держпраці

В рамках співпраці Корабельного районного центру зайнятості з Управлінням Державної праці в Миколаївській області, 19 липня 2017 року був проведений інформаційно-консультаційний захід щодо активної співпраці з роботодавцями, а також висвітлення правових аспектів оформлення працівників на підприємствах, установах, організаціях.

У заході взяли участь 10 роботодавців району.

На початку зустрічі спеціаліст відділу взаємодії з роботодавцями Скуйбіда Крістіна презентувала послуги служби зайнятості та можливості, направлені на пришвидшення укомплектування вакансій роботодавців.

Головні державні інспектори Управління Держпраці в Миколаївській області Терешкова Анна та Козявко Наталя довела до відома присутніх про суттєві зміни у Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю у 2017 році, права інспекторів праці при проведенні перевірок та обов’язки роботодавців; процедуру оформлення трудових відносин.

Під час заходу роботодавці Корабельного району мали змогу отримати роз’яснення та консультації від інспекторів Управління, щодо вирішення спірних питань, що виникають під час ведення кадрової роботи.

Корабельний районний центр зайнятості планує й надалі проводити подібні семінари з установами – соціальними партнерами, які мають змогу акцентувати увагу роботодавців на практичні аспекти проведення їх діяльності, а також основні помилки з якими вони зіштовхуються при проведені перевірок.

Корабельний РЦЗ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button