ОбществоПроисшествия

Два "маршрутника" в Миколаєві побили журналіста після того, як він зняв на відео порушення ПДР

Сьогодні, напередодні розгляду виконкомом тарифу на пасажирські перевезення, в Миколаїві, водії приміського 163 маршруту побили журналіста 2+2 Юрія Коваленка під час виконання ним професійних обов’язків.

Про це повідомив заступник мера Антон Турупалов.

«Хоч приміські маршрути не регулюються міською владою, вимагаю від правоохоронних органів довести цю справу до реального вироку. Хто взагалі ці водії маршруток?
Сьогодні вони вже можуть створювати ДТП, рекламувати наркотики, підтримувати сепаратизм (вул. Соборна/Радянська), викидати дітей, бити жінок, лаїти пасажирів, брати заручників (або тариф — або не працюємо) й тепер розправлятися з журналістом. Завтра ми, закриваючи на це очі, доживемо до того, що вони почнуть кришувати підприємців та замовляти вбивства. Все через відчуття безкарності та безпорадності правоохоронців, які можуть лише займатися «конфліктами інтересів», — написав віце-мер на своїй сторінці в facebook.

ЗМІ повідомляють, що «маршрутники» накинулись на журналіста після того, як він зняв на відео, як один з них порушив ПДР. Наразі правопорушники доставлені до райвідділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button