Экономика

Начальника складського господарства "СК «Ольвія» Анатолія Лінійчука нагороджено Почесною відзнакою Асоціації портів України

З нагоди професійного свята – Дня працівників морського та річкового флоту, за особистий внесок в розвиток порту, підвищення ефективності його діяльності Почесною відзнакою Асоціації портів України «УКРПОРТ» нагороджено начальника складського господарства державного підприємства «СК «Ольвія» Лінійчука Анатолія Дмитровича.

Державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія» є членом Асоціації портів України «УКРПОРТ». Рішення про нагородження Лінійчука А.Д. було прийняте Радою Асоціації 22 червня поточного року за поданням керівництва ДП «СК «Ольвія» та профспілкового комітету підприємства, — повідомили в компанії.

Колектив ДП «СК «Ольвія» вітає Анатолія Дмитровича із заслуженою нагородою, бажає щастя, міцного здоров’я та подальших успіхів у будь-яких починаннях і щоденних справах!!!

Нагадаємо, ми писали:

«Семи футів під кілем!» На ДП «СК «Ольвія» відбулися урочисті збори напередодні Дня працівників морського та річкового флоту;

Поиски 5-го элемента в Корабельном районе: адреналин и эмоции зашкаливали во время автоквеста портовиков из «Ольвии» (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. ЯКИЙ ВНЕСОК В РОЗВИТОК ПОРТУ?????? ВЫ УЖЕ ДОРУРОВОДИЛИСЬ, ОПУСТИЛИ ПОРТ И ДОКЕРОВ НИЖЕ ПЛИНТУСА, НИ РАБОТЫ НИ ЗАРПЛАТЫ, ТОЛЛЬКО СЕБЕ РИСУЕТЕ ДЕСЯТКИ ТЫСЯЧ КАЖДЫЙ МЕСЯЦ, А ПРОЖИВИТЕ ХОТЯ-БЫ НА 5000 ГРИВЕН, ОСОБЕННО ЗИМОЙ.. СЛАБО????????????????

  2. Почему не пишут про увольнения докеров и тальманов? Или это не так важно? Люди всю жизнь проработали в порту а их либо за ворота либо на ставку в 2000 гр. Это нормально? Почему не пишут что работы нет. Люди траву косят и бардюры белят. Скажите прямо порту ж о п а!!!!!! Если раньше туда очередя стояли чтоб на работу устроиться, то сейчас все бегут от туда.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button