Общество

В останню путь старшину Олександра Попова миколаївці провели навколішках

30-го червня на кладовищі у Мішково-Погоріловому Вітовського району відбулась церемонія прощання із захисником України, військовослужбовцем 28-ої окремої механізованої бригади 1977 року народження, головним сержантом роти Поповим Олександром Анатолійовичем, який загинув у зоні проведення Антитерористичної операції 27-го червня внаслідок гранатометного обстрілу, — повідомили в облраді.

У складі 28-ої окремої механізованої бригади він проходив службу із 2004-го року. З початку бойових дій на Сході України не залишав позицій.

Побратими-військовослужбовці та односельці зі Снігурівщини згадували Олександра як добру, уважну, чуйну людину. Крім того, як відзначали друзі та близькі, Олександр мав інженерний склад розуму. Будь-яке технічне прохання виконував.

 

В останню путь старшину Попова Олександра Анатолійовича проводжали чиновники, військовослужбовці 28-ої окремої механізованої бригади, волонтери Миколаївщини та Одещини, жителі обласного центру.

 

У загиблого бійця залишилося двоє дітей.

Вічна пам’ять Героям-захисникам нашої Вітчизни!

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

    1. " Местная" написала: Боже, схаменись…

      !!?? Не по адресу призыв . Может путину стоит схаменутися ?

  1. " Тоже не по адресу, Петю просить надо в первую очередь "

    Оригинально , напал на Украину Путин а просить нужно Петю ? Когда началась война не Петя был президентом , или тебе уже память отшибло?

  2. Васька, если Путин напал, ты, как истинный патриот почему еще не в ато? Энурез?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button