Экономика

"Семи футів під кілем!" На ДП «СК «Ольвія» відбулися урочисті збори напередодні Дня працівників морського та річкового флоту

30 червня, напередодні професійного свята, на ДП «СК «Ольвія» відбулися урочисті збори з нагоди святкування Дня працівників морського та річкового флоту, який відповідно до Указу Президента України від 12 червня 2015 року №332/2015 відзначається щорічно у першу неділю липня.

Всіх присутніх з наступаючим професійним святом привітав керівник підприємства Руслан Олейник, побажавши професійного росту, успіхів і досягнень у роботі, міцного здоров’я та благополуччя.

«Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем працівників морського та річкового флоту!

Висловлюю шану та повагу морякам, річковикам, портовикам, суднобудівникам, ветеранам – всім, хто своєю відданою службою та наполегливою працею продовжує та примножує традиції українського судноплавства, створює умови для відродження України як морської держави.

Бажаю Вам успіхів, розвитку та процвітання! Міцного здоров’я, щастя, благополуччя та
СЕМИ ФУТІВ ПІД КІЛЕМ! 
Зі святом!» — привітав усіх колег Руслан Олейник.

З нагоди професійного свята почесними грамотами та подяками були нагороджені кращі працівники ДП «СК «Ольвія», — повідомили у прес-службі підприємства.

 

Грамотами Професійної спілки працівників державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» з нагоди Дня працівників морського та річкового флоту були відзначені найактивніші учасники громадського життя профспілки.

 

Вітаємо всіх працівників морського та річкового флоту з наступаючим професійним святом!

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button