Происшествия

Водій Audi в Корабельному порушив ПДР ще й попався на підробленому VIN коді

В Корабельному районі Миколаєва патрульні в черговий раз затримали водія, який керував транспортним засобом із ймовірно підробленим VIN кодом.

Близько 22-ої години вчора на проспекті Богоявленському в Корабельному районі Миколаєва за порушення ПДР України патрульні зупинили водія Audi 80.

«Під час спілкування з 29-річним водієм інспектори помітили, що він нервує», — повідомили в патрульній поліції Миколаєва.

При перевірці VIN коду транспортного засобу охоронці порядку виявили, що його частину було змінено кустарним шляхом. Патрульні доставили водія до відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Интересно, а как они, вчерашние торговый представитель, пастух-дальнобойщик и доярка-вольнодавалка, волей случая и дебильной реформы попавшие в систему правоохранительных органов и ни разу не эксперты определили что VIN код подвергался какому-либо изменению? Любопытно-любопытно. В некоторых случаях, даже опытный эксперт не всегда в состоянии без лабораторных исследований определить факт изменения номера кузова, а тут в степи на коленке какие-то колхозаны раз и всё определили. Тут какгбы извиняться не пришлось.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button