ОбществоЭкономика

Фахівці Корабельного районного Центру зайнятості зустрілися з випускниками ВПУ Суднобудування

З метою інформування про послуги державної служби зайнятості, підтримки ефективного діалогу з роботодавцями та навчальними закладами 27 червня 2017 року фахівцями Корабельного районного центру зайнятості було організовано та проведено зустріч з випускниками ВПУ Суднобудування. Під час зустрічі студенти-випускники були проінформовані про можливості служби зайнятості у пошуку роботи, ознайомлені з наявними вакансіями по місту за отриманим фахом.

До зустрічі також було залучено представника ТОВ «Елеваторпромсервіс», Мовчан Ілону Борисівну, яка розповіла присутнім про економічну діяльність підприємства, специфіку роботи, про наявну потребу у працівниках, умови праці, рівень заробітної плати. Також молодь мала змогу отримати буклетну продукцію з корисною інформацією для можливого подальшого працевлаштування.

 

Зацікавлені особи запрошені на співбесіду безпосередньо на робоче місце, з метою отримання більш детальної інформації стосовно актуальних вакансій підприємства, — повідомляє Корабельний РЦЗ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button