Происшествия

Миколаєвець загинув, стрибнувши у воду з Інгульского мосту

28 червня о 18:00 до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС України у Миколаївській області від оператора служби «103» надійшло повідомлення про те, що на території Флотського бульвару м. Миколаєва чоловік стрибнув з мосту у воду р. Інгул та не виплив.

Для пошуку зниклого було направлено аварійне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Миколаївській області та водолазне відділення 10-го взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону.

Рятувальники обстежили акваторію та берегову зону вказаного місця. О 19:50 тіло зниклого чоловіка 1974 р. н. було вилучено водолазним відділенням 10 взводу ДВГРЗ в 15 м від мосту на глибині 7 м. Для встановлення остаточної причини смерті тіло загиблого направлено до СМЕ м. Миколаєва.

На події було задіяно 5 чоловік особового складу та 1 одиницю техніки від ГУ ДСНС України у Миколаївській області, а також 6 чоловік та 3 одиниці техніки від Державного воєнізованого гірничорятувального загону.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області попереджає! Щоб відпочинок на воді не обернувся бідою, необхідно дотримуватись наступних правил:

— не заходьте у воду в незнайомому для вас місці,

— уникайте водойм із швидкою течією,

— не заходьте у воду напідпитку,

— ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах,

— купаючись на «дикому пляжі» чи у незнайомому місці — не пірнайте з берега, дерева, мосту, а у воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою,

— купатися краще там, де є рятувальні пости, особливо слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана,

— пам’ятайте, що переохолодження — головна причина трагічних випадків.

Дотримання цих елементарних правил поведінки на воді може врятувати Вам життя, — повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button