Происшествия

16-річна дівчина у Корабельному заявила, що її, залякавши, згвалтував незнайомець. Він каже, що "дівчина була не проти"

Вчора, близько 4-ої години ранку, під час патрулювання Корабельного району Миколаєва, інспектори побачили дівчину, яка бігла їм назустріч та махала руками.

Дівчина, яка знаходилась в шоковому стані, розповіла, що напередодні, о 23-ій годині, вона поверталась додому. Проходячи повз одного з домоволодінь, вона побачила чоловіка. Він стрімко підійшов до неї та затягнув у двір, а потім у дім. Там він почав погрожувати їй, що вб’є, якщо вона не буде робити все, як він скаже. Крім того, він начебто розповів дівчині, що неодноразово вбивав та грабував людей, за що вже відсидів. В подальшому чоловік примусив дівчину пити спиртне, а потім вступити з ним в статеві зносини. Після чого він спокійно заснув.

Трохи почекавши, дівчина знайшла ключі від дому та змогла втекти, — повідомили в патрульній поліції.

Вона показала охоронцям порядку дім, де все сталося. Не зволікаючи, патрульні зайшли всередину. Чоловік спокійно спав. В подальшому він підтвердив, що дійсно вступив в статевий зв’язок із дівчиною, але з її згоди.

Охоронці порядку доставили їх обох до відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

14 комментариев

  1. Кругом одни [censored] малолетние ) шалава малолетняя дала , а потом рассказывает , как против ее воли )

      1. А как определить , что она несовершеннолетняя ????)) Она же перед тем , как ноги раздвигать свои малолетние паспорт же ему не предьявит )))) лучше пусть эта малолетка и ее родители расскажут почему она шляется в 23 часа ???? Коль она несовершеннолетняя ))

        1. Умом и глазами.Ты прежде чем раздвигать кому то ноги-головой думать должен. Ну а если нет, то пожинай плоды.

  2. Да и правда куда смотрят родители чего она лазит по обезной там и днём стремно не то что ночью

  3. Хто б вона не була , куди б вона не ходила , ніхто немає права її гвалтувати !
    а " мужіка '' посадити на зону разом з зеками , за одну ніч [censored] з нього " дєвку "

      1. А ей за что? За то что затянули в дом,напоили и изнасиловали? Ты вообще в своем уме?

        1. Да в своём!я бы не хотел что бы на такую разводилу ещё кто нарвался ,а так сразу будет видно что она из себя представляет.Там явно мужик в непонятке .

  4. Alex, ну подожди, нормальную девушку, не кто не изнасилует. Нормальные девушки, и повода не дадут. Эта что делала? Гуляла. Я считаю, если бы она не хотела, то дома бы у него явно не оказалась. Там куча камней, если бы меня мужчина хотел куда-то затащить, да я бы кидала всем, чем видела, и орала бы как истеричка (кто-то бы, да и услышал бы). Но, нет. Она оказалась в доме, она пила. Хммм, и все же, если её изнасиловали примерно к 23.00, то почему же она решила сбежать аж утром, раз мужчина после па сразу уснул?

    1. прочитать комсомольскую характеристику , выслушать подруг и друзей (которым она не дала) и будет полная картина ...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button