Происшествия

Загинув 14-річний хлопець. За словами його батька, мешканця Корабельного району, син сам вистрілив собі у живіт з дробовика

24 червня о 15.21 год. до поліції надійшло повідомлення з Обласної дитячої лікарні про те, що із вогнепальним пораненням мисливським дробом у живіт та руку госпіталізовано 14-річного хлопчика.

«Батько хлопця розповів слідчим Корабельного відділу поліції, що син знайшов вдома сумку з озброєнням та у результаті недбалого поводження випадково вистрілив собі у живіт», — повідомили в поліції.

Пораненому хлопцю було проведено операцію, під час якої до дев’ятої вечора медики намагались врятувати дитині життя, але він, так і не прийшовши до тями, помер.

Під час огляду домоволодіння правоохоронцями було знайдено та вилучено: фрагменти пижа та мисливського патрону, предмет, схожий на гранату РГД-5, запал, попередньо від гранати, 10 патронів з гумовими кулями, предмет, схожий на обріз рушниці, магазин від пістолета невідомої марки, які 42-річний домовласник зберігав незаконно, за що був затриманий у порядку ст.208 КПК України.

Походження вилученого та його належність встановлюється. Озброєння направлено на дослідження до Миколаївського Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчими Корабельного відділу поліції розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст.121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть), санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років, та ч.1 ст.263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Ведеться слідство.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. батя щас наверное волосы на жопе рвет ... не уберег сына по своему скудоумию !!
    жаль парня... и отца жаль ....

    "Оружие шуток не любит и ошибок не прощает "....

  2. батя арестован уже с вечера реально нервничал у него 20 лет уже есть зоны плюс еще добавят грусная история

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button