Общество

Збережемо чистоту на водосховищі у Корабельному! Побачили, хто смітить - телефонуйте!

Адміністрацією Корабельного району Миколаївської міської ради 21 червня 2017 року проведено роботи з обстеження території Корабельного водосховища.

На місці було встановлено, що на територію водосховища невідомими особами здійснюється вивезення побутового та будівельного сміття, що грубо порушує ст. 152 КУпАП. Із залученням працівників, направлених з Корабельного районного центру зайнятості для виконання громадських робіт 21 червня 2017 року було проведено роботи з благоустрою території водосховища.

При в’їзді на територію водосховища було встановлено 2 інформаційних стенди, що попереджають про заборону утворення сміттєзвалищ та відповідальність за правопорушення.

Адміністрація Корабельного району звертається до усіх громадян з проханням не утворювати сміттєзвалищ на території Корабельного водосховища.

Також просимо усіх, хто став свідком скидання сміття на вищезазначеній території, запам’ятовувати номери машин порушників та негайно повідомляти про це на гарячу лінію «102», до Корабельного відділення поліції за телефоном 40-20-02 або до адміністрації Корабельного району – 60-02-40.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Ну что за народ тупорылый!!!!Зачем загрязнять водохранилище ?????Вы же suki сами пьете эту воду!!!!!!!Это однозначно:;насрать а потом съесть:;!!!!!

  2. Увидели что кто-то бросил окурок или мусор, смело поднимайте и засовывайте за шиворот, покажите мразоте где ее место!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button