Общество

Індивідуальні профконсультації та психологічне тестування допоможе у виборі професії, - Корабельний Центр зайнятості

Професійна орієнтація в системі державної служби зайнятості сьогодні спрямована на активізацію дій самої людини щодо власної зайнятості і має за мету сприяти громадянам, які до неї звернулися, щодо вибору чи зміни професії, працевлаштуванню відповідно до особистих інтересів кожної особи, її можливостей та потреб на ринку праці.

З метою допомоги особі у виборі нової професії та профілю професійного навчання проводяться індивідуальні профконсультації, — повідомляє Корабельний РЦЗ.

За згодою або вимогою клієнта профконсультація може надаватися із застосуванням психодіагностичного тестування, з метою визначення професійно-важливих якостей та допомоги у виборі професії або напрямів професійного навчання.

Після проходження тестування надається висновок на основі результатів тестів з переліком професій, які підходять особі з урахуванням її індивідуальних можливостей, психофізіологічних та особистісних даних.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Интересно, а можно ли пройти этот тест в службе занятости, если ты не стоишь там как безработный? Я бы прошёл этот тест, чтобы узнать себя получше и определиться, куда мне пойти учиться, не потеряв мое место рабочее в супермаркете (это мой заработок для семьи и самого себя, но я не хочу всю жизнь работать грузчиком, надо идти учиться, профессию приобретать).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button