Общество

У Корабельному районі відзначили День скорботи і вшанування пам'яті жертв Другої світової війни в Україні

22 червня в Корабельному районі відбулось покладання квітів до пам’ятника Воїну-визволителю (біля перехрестя пр. Богоявленського та вул. Ольшанців).

У заході взяли участь перший заступник голови адміністрації Корабельного району О. Гвозденко, голова районної ради ветеранів війни та праці В. Мезенов, члени районної ради ветеранів, співробітники адміністрації Корабельного району, громадськість, представники підприємств, районних установ і організацій, — повідомила прес-служба адміністрації Корабельного району.

Нагадуючи всім, що людська пам’ять береже в собі подвиг людей, які зазнали жахливих мук, але вистояли, учасники заходу вшанували жертв Другої світової війни в Україні хвилиною мовчання.

Особливо зворушливо у цей день прозвучали поетичні строки від члена ради ветеранів Корабельного району, поета Олександра Білошапкіна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Чому священиків не погукали ? Можна було відслужити заупокійну літію за загиблими солдатами . Квіти гарна справа але молитва за убієнні душі потрібніша . Мінус організаторам-безбожникам .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button