Общество

Табір закінчився, але «Зоряний шанс» залишився в серцях назавжди, - впевнені в Дитячому Центрі Корабельного району

Відпочинковий табір з денним перебуванням дітей «Зоряний шанс» при Дитячому Центрі позашкільної роботи Корабельного району традиційно в червні відкрив свої двері.  56 вихованців різних гуртків Дитячого Центру (з них 13 дітей пільгових категорій) 14 днів поспіль  змістовно відпочивали, розважались  та веселились в таборі «Зоряний шанс».

Педагоги Дитячого Центру спланували так відпочинок в таборі, щоб всі, хто його відвідували, обов’язково познайомились з чимось  новим і цікавим, відкрили свої таланти, творчі здібності і, звісно ж, придбали нових друзів.

Вихованцям дуже сподобалось приймати участь у Гіннес-шоу «Рекорди «Зоряного шансу», марафон-шоу «Площа зіркових танців», розважальній  пісенно-музичній програмі «Грайлива Україна», батл-шоу «Танець – це мрія кожного» та інших.

 

З зацікавленістю діти слухали про птаха року Канюка під час виховного заходу «Птах року -2017», з творчим ентузіазмом займались в майстер-класах з декоративно-ужиткового мистецтва та вдало і завзято демонстрували свої творчі здібності на ярмарку талантів «Краса врятує світ».

 

Чудовими  та незабутніми стали  подорожі, які проводились в таборі «Зоряний шанс». Вихованці відвідали Корабельний відділ МНС у м. Миколаєві, пройшли туристськими тропами Балабанівського лісу та познайомились з краєвидами рідного міста під час автобусної екскурсії.

 

Кожен день «Зоряного шансу» — це плодотворний, змістовний, цікавий, яскравий та веселий відпочинок, який запам’ятався дітям, і вони з нетерпінням чекають нових зустрічей в наступному році, — зазначає  адміністрація Дитячого Центру.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button