Происшествия

6-річна дівчинка у Миколаєві випала з балкону, поки її мати ходила до магазину

В Миколаєві поліція проводить перевірку за фактом невиконання батьками своїх обов’язків по догляду за дитиною.

Шестирічна дівчинка випала з балкону, розташованого на першому поверсі будинку по вул. Курортній. За даним фактом правоохоронці проводять перевірку, вирішується питання щодо притягнення батьків дитини до відповідальності.

Подія сталася вдень 15 червня 2017 року. Працівники дитячої поліклініки стали свідками того, як з балкону першого поверху багатоквартирного будинку по вул. Курортній випала малолітня дитина. Не гаючи часу, медпрацівники кинулися на допомогу постраждалій, забрали дівчинку до поліклініки, де їй була надана перша медична допомога.

На щастя дитина не отримала значних тілесних ушкоджень. Із саднами та забоєм підборіддя малолітню у супроводі матері було доставлено до медичного закладу.

Після проведення необхідного обстеження жінка відмовилася від госпіталізації, після чого їх з дитиною було відпущено за місцем мешкання.

За попередніми даними, 36-річна мати дівчинки, залишивши двох свої доньок (шести та восьми років) самих вдома, відправилася до магазину. У цей час дівчата вийшли на балкон через незачинені двері, де молодша з сестер залізла на перила та, не втримавшись, впала на землю.

Наразі правоохоронцями встановлюються всі обставини події, проводиться перевірка, за результатами якої вирішуватиметься питання про надання правової кваліфікації події та діям матері постраждалої, повідомили у Заводському відділі поліції ГУНП Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button