Происшествия

Охоронець розважального закладу в Миколаєві відбив буйному клієну селезінку

Працівнику охоронної фірми, який побив миколаївця, повідомлено про підозру, — повідомляє відділ комунікації поліції  Миколаївської області.

Із пояснень постраждалого, припиняючи сварку між ним та барменом розважального закладу, охоронець завдав чоловіку тяжких тілесних ушкоджень.

Внаслідок побиття, потерпілому було проведено хірургічне втручання з видалення селезінки, про що від медиків стало відомо і поліцейським.

За вказаним фактом слідчим відділенням Центрального ВП ГУНП в Миколаївській області було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За узгодженням із місцевою прокуратурою зловмисникові повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Бык пьяный быковал. Маты угрозв скандал.Пинал пустые ящики с бутылками. Его вытягивали а оно орало. Вот и потерял селезенку.

  2. Охраник тут при чем, таких уродов что нажрутся и не умеют себя контролировать ваще убивать нужно, не умеешь пить - сиди дома

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button