Происшествия

На проспекті Корабелів побилися водій маршрутки та п'яний пасажир

Близько 10-ої години ранку патрульні отримали повідомлення про те, що на проспекті Корабелів відбувається бійка за участю двох чоловіків.

На місці події інспектори побачили маршрутний транспортний засіб та неподалік двох чоловіків з саднами та синцями на обличчі, руках, ногах та спинах. При появі інспекторів один з них продовжував поводити себе неадекватно і намагався продовжити бійку, тож на нього охоронці порядку одягли кайданки, — повідомили в патрульній поліції.

В подальшому з’ясувалось, що 25-річний водій маршрутки, яка прямувала до кінцевої зупинки, запитав єдиного пасажира, де йому виходити, але той міцно спав. Тоді водій намагався розбудити його. У свою чергу, 36-річний пасажир, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння, прокинувшись, почав наносити удари водію, той — у відповідь.

Вийшовши з транспортного засобу, вони продовжили штовханину, та коли водій, побачивши патрульних, заспокоївся, то пасажир цього робити не збирався, тож опинився в кайданках.

На місце події інспектори викликали швидку, але чоловіки від допомоги лікарів відмовились. Учасників події охоронці порядку доставили до відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Этот цирк идет от ВР, президента и правительства, а администрация цирка в Вашингтоне.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button