Общество

Грабіжники, що "обчистили" ігровий зал на ринку "Фенікс" у Корабельному районі, затримані поліцією

До Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася 27-річна адміністратор одного із розважальних закладів, що розташований по вул. Попеля в Корабельному районі Миколаєва, яка повідомила, що близько 06:00 годин 13 червня до неї підійшли двоє відвідувачів, один із яких схопив її та тримавав, поки другий заволодів грошовими коштами (у розмірі більш ніж 11 000 гривень) з каси закладу, після чого чоловіки одразу зникли.

«Один держал девушку, второй «обчистил» кассу» — проигравшись, клиенты ограбили игровой зал в Корабельном районе

Отримавши детальний опис зовнішності зловмисників та переглянувши камери відеоспостереження, оперуповноважені поліції Корабельного району встановили особи нападників. Ними виявилися раніше судимі місцеві мешканці 28-ми та 43-х років.

Вжитими оперативними заходами зловмисників було розшукано та затримано в порядку ст. 208 КПК України, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

[do_widget id=text-16]

 

За узгодженням із місцевою прокуратурою нападникам повідомлено про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.186 КК України «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. А что грозит хозяину этого зала, а так же что грозит этой бычихи-администратору?

  2. А у нас что, разве не запрещены игровые автоматы? Украденная выручка получена незаконным путем. Так почему же задержали только грабителей?

    1. Для мультиков и пелепасом ничего не закрыто!!! Криминал заправляет в городе по полной...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button