Общество

Рейди у приватному секторі в Корабельному районі: 7 протоколів та 37 попереджень за порушення правил благоустрою

Працівниками адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради з 5 по 9 червня було проведено рейди у приватному секторі району, а саме по вул. Янтарній, вул. Ольшанців та вул. Гетьмана Сагайдачного.

За результатами проведених рейдів складено 5 протоколів за складування будівельних матеріалів і будівельного сміття та 2 протоколи за незадовільне утримання прибудинкової території. Видано 37 попереджень, — повідомили в райадміністрації.

Адміністрація Корабельного району наполегливо рекомендує мешканцям приватних домоволодінь:

1. Не складувати будівельні матеріали або будівельні відходи на прибудинкових територіях.

2. Утримувати прилеглу територію* в належному санітарному стані.

3. Мати договір на вивезення твердих побутових відходів зі спеціалізованою організацією.

Невиконання або неналежне виконання Правил благоустрою м. Миколаєва є порушенням статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 грн.

* прилегла територія – територія, що безпосередньо примикає до меж будинку, у тому числі індивідуальної забудови, спорудження, огородження будівельного майданчика, автогаражного кооперативу, АЗС, об’єктів торгівлі, реклами й інших об’єктів по всьому периметру до проїзної частини, включаючи тротуари, зелену зону, паркувальний карман, а також 0,5 м частини дороги від бордюру, крім магістральних вулиць.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button