Общество

В Корабельному районі для дітей провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

13 червня співробітники Корабельного районного відділу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, представники Миколаївської обласної дитячої спілки Дружин юних пожежних «Блискавка» та творчі колективи Будинку творчості «Корабельний» влаштували справжнє свято безпеки та провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для дошкільнят і школярів, які відвідують пришкільні табори.

Під час акції діти та дорослі мали нагоду дізнатися про обладнання, за допомогою якого рятувальники виконують завдання за призначенням, побачили демонстрацію бойового одягу вогнеборців, спеціальної техніки, яку вони мають на озброєнні. Одним з видовищних елементів заходу стало гасіння умовної пожежі. Діти із захватом спостерігали за тим, як відбувається розгортання пожежного рукава із спеціального автомобіля та подача води до осередку умовної пожежі.

 

Спала до вподоби дітям ігрова програма, під час якої учасники мали нагоду приміряти на себе елементи бойового одягу рятувальників та взяти участь у естафеті з умовного гасіння пожежі.

 

Святкову атмосферу під час заходу створювали творчі колективи, серед яких: народний ансамбль циганської пісні та танцю «Бахтале», зразковий ансамбль бального танцю «Улибка», зразковий ансамбль сучасного танцю «Жемчужина», зразковий ансамбль танцю «Водограй», студія естрадного співу «Звезда», об’єднання естетичної гімнастики «Flower».

Захід пройшов динамічно, активно та весело, залишивши приємні спогади у малечі. Діти розважалися, залюбки брали участь у запропонованих іграх та конкурсах, фотографувалися на фоні спеціальної техніки, а також разом із рятувальниками вивчали нові правила безпечної поведінки. А на згадку організатори та учасники заходу подарували маленьким гостям інформаційно-просвітницькі листівки та прапорці із символікою Служби порятунку «101», — повідомили в ГУ ДСНС області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button