Общество

Бережіть ліс від вогню!!! Під час рейду у Балабанівському урочищі відпочиваючим доведено правила безпечної поведінки

05.06.2017 року Корабельним РВ у м. Миколаєві ГУ ДСНС України у Миколаївській області проведено профілактичний рейд у Балабанівському лісовому урочищі, під час проведення рейду відпочиваючим доведено правила безпечної поведінки у лісі, проінформовано громадян щодо вимог статті 77 КУпАП за порушення вимог пожежної безпеки в лісах та роздано листівки.

Корабельний районний відділ інформує всіх громадян, що на даний період часу є заборона розводити багаття в лісі та користуватися відкритим вогнем, порушення цих вимог тягне за собою накладання штрафу на громадян від п’яти до п’ятнадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а вчинення таких дій, які привили до виникнення пожежі, — від п’ятнадцяти до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

«Тож просимо, будьте пильними та обережними під час відпочинку, адже це може врятувати не тільки ваше життя, але і зберегти природу», — звертаються до миколаївців пожежні Корабельного РВ у м. Миколаєві ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Нагадаємо: кілька днів поспіль горів Балабанівський ліс

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button