Общество

Аби в душі проростали найкращі почуття: біля ПК "Корабельний" розбавляли сірий світ буденності яскравими фарбами

3 червня біля міського палацу культури «Корабельний» відбулося масштабне дійство в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Щороку відзначається це прекрасне свято радості й надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край.

Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу, тоді й дивиться на світ вона радісними очима, помічаючи найтонші відтінки веселкових барв, а в її душі проростають найкращі почуття. Саме така атмосфера, яка променилася світлом добра і милосердя, панувала  під час святкового заходу у Корабельному районі, на якому були присутні діти  і, звісно ж, дорослі. Свято дитинства є чудовим приводом для підтримки підростаючого покоління, за яким, як відомо, майбутнє як нашої держави, так і цілого світу загалом.

[do_widget id=text-16]

 

 

На дитяче свято завітали і юні пожежники із громадської організації «Миколаївська обласна дитяча спілка дружини юних пожежних-рятувальників “Блискавка”» під керівництвом свого Президента – Ірини Грачової. Вони проводили агітаційну роботу щодо поведінки під час виникнення НС, надавали присутнім практичні консультації, роздавали листівки із правилами БЖД і ТБ, а ще усі могли сфотографуватися, примірявши на себе екіпірування МНС-ника та пожежного. Дюпівці вручали дітям солодкі подарунки від місцевих підприємств.

 

 

Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області, Миколаївська обласна спілка підводників люб’язно надали техніку, з якою дітлахи могли не тільки познайомитись, а ще й «умовно» покерувати нею та відчути себе народними героями.

О 18:00 розпочалася театралізована концертно-розважальна програма «Ми разом» за участю творчих колективів міського палацу кульутри «Корабельний» та окремих виконавців Кульбакінського БК.

Зі сцени до глядачів звернувся директор ПК «Корабельний» Олексій Чебан:

«Любі діти, шановні дорослі! Вітаючи вас із чудовим святом, бажаю найголовніше – миру. Діти – наше майбутнє! Сьогоднішній захід виключно для дітей і за участю дітей. Тож, дорослі, насолоджуйтесь виступами маленьких зірочок, та радійте за успіхи усіх наших діточок!»

За підтримки адміністрації Корабельного району діти отримували подарунки за участь у конкурсах та іграх, які майстерно проводили аніматори закладу культури Ольга Ларькіна і Дар’я Некрасова.

Двогодинна програма пролетіла швидко й непомітно. Та на цьому сюрпризи від дирекції ММПК «Корабельний» не закінчилися. По завершенню нашого концерту усіх чекав творчий подарунок від організаторів заходу – виступ cover band «Чизкейк».

Оцінюючи зроблену справу, мимоволі ловиш себе на думці, що своє життя ми проживаємо не марно. А розбавляючи сірий світ буденності яскравими фарбами творчості, розумієш: життя прекрасне у всіх його проявах.

За матеріалами Максима Коровай
заступника директора з культурно-масової діяльності 
ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button