Происшествия

21-річний миколаєвець молотком по голові забив до смерті власну матір

У середу, 7 червня, близько 09:40 до поліції звернувся 43-річний місцевий мешканець із повідомленням про те, що в підвальному приміщені квартири по вул.Космонавтів він виявив труп дружини з ознаками насильницької смерті.

Зі слів заявника, вранці він повернувся з відрядження та дізнався, що його 41-річна дружина відсутня. Коли чоловік запитав сина про її місцеперебування, той запевняв, що мати нібито знаходиться в гостях у своїх знайомих. Згодом домовласник знайшов тіло дружини у підвалі на балконі квартири, про що одразу ж сповістив правоохоронців, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

На місце події прибули патрульні поліцейські та працівники слідчо-оперативної групи. Заплутавшись у показах, юнак зізнався працівникам поліції, що матір вбив, а тіло сховав. 21-річний зловмисник був затриманий у порядку ст.208 КПК України та доставлений до Інгульського відділу поліції.

Зі слів затриманого, ще 2 червня у нього із матір’ю виник конфлікт через те, що він виніс з оселі техніку, яку віддав за свої борги стороннім людям. Під час сварки зловмисник молотком наніс декілька ударів матері по голові та, упевнившись, що вона вже не подає ознак життя, вкинув тіло до підвалу квартири, в якій ще певний час після скоєного злочину проживав та навіть запрошував у гості свою дівчину. Знаряддя вбивства хлопець викинув.

 

Слідчим відділенням Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За узгодженням із прокуратурою злочинцю оголошено про підозру та вирішується питання про обрання відносно нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Ой я уже чуствую как он какждый день [censored] получает, а потом ползёт до петушатни.

  2. "...Згодом домовласник знайшов тіло дружини у підвалі на балконі квартири, про що одразу ж сповістив правоохоронців,..." -это как? В подвале на балконе???

    1. Да очень просто! Первый этаж, под балконом(лоджией) можно обустроить всё что угодно, вплоть до гаража, а подвал, вообще запросто, главное чтобы высота балкона позволяла, у многих нормальных хозяйсвенных жильцов первых этажей где позволяют условия обустроены подвалы под лоджиями.

  3. Я только не понимаю, почему этой твари лицо квадратиком прикрыли?! Пусть все увидят "героя"!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button