Происшествия

В Миколаєві затримали іноземця, який робив "закладку" наркотиків

Отримавши інформацію про те, що 42-річний іноземець налагодив систематичне постачання «клієнтам» наркотиків, оперативники протягом тривалого часу проводили комплекс заходів, спрямованих на документування злочинної діяльності наркоділка.

Співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Миколаївській області затримали зловмисника саме під час розкладання так званих «закладок» з наркотиками, які використовують наркозбувальники, як метод безконтактного збуту споживачам.

Під час особистого огляду поліцейські виявили та вилучили у чоловіка поліетиленовий пакет, в якому знаходились 70 мл концентрату макової соломки, 12 мл ангідриду оцтової кислоти та 50 г канабісу. Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 10 тисяч гривень.

На усі запитання правоохоронців зловмисник надавати будь-які пояснення відмовився.

Вилучене направлено на експертне дослідження. Правоохоронці встановлюють шляхи отримання ділком наркотиків, а також усі канали їх подальшого збуту.

Слідчим відділенням Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наркоділка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Під процесуальним керівництвом прокуратури йому оголошено про підозру та наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. видел как по кузнечной в районе НКИ закладку наркоты делали в клумбах возле домов курьеры.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button