Происшествия

Кілька днів поспіль горів Балабанівський ліс. Бережіть екосистеми від пожеж!

Через настання спекотної погоди на території Миколаївщини зростає кількість пожеж на відкритих територіях. В переважній частині горить суха трава на відкритих територіях, однак частішають і випадки загорань на території лісових насаджень.

Як повідомляє ГУ ДСНС в області, декілька днів поспіль реєструвалися пожежі хвойної підстилки у  Балабанівському лісництві. А у Новобузькому районі існувала загроза перекидання вогню із сухої трави на лісові насадження Баратівського урочища.

Загалом лише за одну добу зафіксовано 5 пожеж в природних екологічних системах загальною площею понад 8 Га.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області забезпечено оперативне реагування на всі повідомлення, які надходили по лінії 101 та не допущено знищення лісового фонду.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до громадян! Не будьте байдужими до навколишнього середовища! Бережіть природу та не провокуйте пожежі в екосистемах! Пам’ятайте, в умовах спекотної погоди навіть маленька іскра може стати причиною масштабної пожежі! Суворо дотримуйтесь правил безпечної поведінки. В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. ничему не учит опыт.
    Рятувальники Миколаївщини звертаються до громадян! Не будьте байдужими до навколишнього середовища!
    да кому нужно ваше звернення. те кто поджигают делают это спецально или напрочь с отбитой башней, никогда не перестанут этим заниматься. пока их не штрафанут на тысяч пять. Без патрулей там все сгорит.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button