Культура

Він живе танцем, а його школу пройшли біля тисячі вихованців. У Корабельному відбувся концерт на честь Юрія Крижановського

«Танець може бути різним, як життя. Хтось шукає через нього сенс буття, а хтось шукає в ньому себе. Хтось проживає у танці ціле життя, а хтось живе танцем…», —  саме цими словами завершився ювілейний вечір з нагоди 30-річчя творчої діяльності Юрія Крижановського, що відбувся 2 червня у міському палаці культури «Корабельний».

Ущент заповнена зала закладу культури, яскраві посмішки, веселі обличчя, багато квітів та привітань – усе було доречним у цей день. Адже 30 років, відданих служінню мистецтву, – не так вже й мало. А скільки людських доль пройшло через руки тренерів! Скільки вкладено власних сил, енергії та знань!

Щоденна кропітка праця керівників чудових колективів бально-спортивного танцю «Free style» та «Фантазія» –  Юрія і Тетяни Крижановських – гідно відмічена на усіх рівнях. Та найголовніша нагорода – це теплі зустрічі із вихованцями, їхніми батьками та людьми, які визнають твою працю у повсякденному житті.

Більше тисячі учасників за ці 30 років пройшли відмінну школу виховання у цих керівників. Ще більше — вдячних глядачів. І про все це та про багато іншого йшлося під час заходу.

Зі сцени лунали слова привітання  від представників керівництва сфери культури міста. З теплими словами вітання звернулася Анжела Ткаліченко, головний спеціаліст відділу культурно-мистецької роботи управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради. Анжела Анатоліївна від імені очільника культури Миколаєва – Юрія Любарова – подякувала Крижановському Юрію Михайловичу за сумлінну та наполегливу працю, вручивши грамоту та букет із червоних троянд, що  завжди були і будуть постійним символом любові та знаком поваги і захоплення.

Сама пані Анжела у розмові зі мною зізналася:

«Сьогоднішній концерт був неперевершеним. Просто не можу не висловити своє захоплення. Мої враження від побаченого переповнюють душу, а сама я радію з того, що в нашому місті є такий чудовий колектив і такі прекрасні хореографи. Дивилася б і дивилася  подібні концерти якомога більше».

Після прекрасного блоку художніх номерів, яких було 19 (а це лише невелика частина творчого арсеналу колективу, яка була представлена), з привітаннями до присутніх звернувся Олексій Чебан, директор ММПК «Корабельний». Олексій Олександрович у своєму слові наголосив:

«Чарівна “палочка-виручалочка” – саме так можна охарактеризувати Юрія Михайловича. Завжди готовий у будь-який час надати творчу допомогу».

А ще  молодий керівник подякував батькам дітей, які займаються у колективі, та й не забув і про діточок, які наповнюють своєю творчістю Палац культури живою енергією та позитивом. Звісно, Олексій Чебан відзначив листами подяки  керівників колективів.

[do_widget id=text-16]

 

Також зі сцени лунали слова вітання і випускникам ансамблю, які колись займалися хореографією, а дехто і зараз продовжує цю справу. Особливі слова вітання від керівників колективу лунали на адресу випускників 2017 року: Сергію Рибченку та Леоніду Литовченку.

У свою чергу хлопці разом зі своїми партнершами теж подякували Юрію Михайловичу й Тетяні Вікторівні, вручивши їм гарну картину. Апогеєм свята став танець у виконанні цьогорічних випускників та тренерів. Зала невщухаючи аплодувала та не стримувала власних емоцій.

Ще одним несподіваним приємним сюрпризом стало віршоване вітання від наймолодших учасників, які підготували чудові ліричні чотиривірші, солодкий подарунок та букет ніжних квітів своїм педагогам.

Під завісу свята усі артисти отримали ще один довгоочікуваний подарунок – смачний ювілейний торт.

Ось так феєрично та яскраво, легко та невимушено відзначили ювілей.

Максим Коровайзаступник директора з
культурно-масової діяльності 
ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button