Общество

У храм в Балабанівці привезли новий іконостас зі Львівської області

2 червня в Храм Святих Апостолів Петра і Павла (Корабельний район, Балабанівка) представники ТОВ «МСП» Ніка-Тера», відгукнувшись на прохання отця Івана, доставили новий іконостас.

Протоієрей Іван Дідух, Настоятель Храму, розповів журналісту «Корабелов.Інфо»:

«Іконостас в наш Храм виготовляли у місті Самбір, Львівска область. Ми дуже вдячні порту «Ніка-Тера». Вони для такого діла дали велику машину.  В один край тільки біля тисячи кілометрів, в оба — всі дві тисячі. Про допомогу ми звернулись до них з проханням 17 травня, і вже іконостас, нехай і в розібраному стані (це так і робиться) — в стінах храму.

Велика подяка небайдужим поміжникам: Юрію Ліс, водіям та всім хто долучився до цієї важливої справи. Особливу подяку висловлюємо начальнику порту Аліму Агакишиєву. Іконостас — це одна з головних частинин храму, його прикраса, це радість прихожанам. До кінця цього місяця, надіємось, з Божою допомогою, він буде встановлений».

Як відомо, в Храмі Святих Петра і Павла завжди раді кожному. Ви можете знайти тут і щире взаєморозуміння, і добре слово, і справжню допомогу.

Нагадаємо, ми писали:
С отцом Иваном — жители Балабановки стали ближе к Богу

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Вот сомневаюсь я очень в институте церкви, но... Иван Дидух - действительно чудесный человек! На моих глазах из разваленной двухэтажной общаги вырос настоящий храм. На моих глазах Иван с каждым годом все худее и тощее (в то время, когда обычные попы разжираются как свиньи), а храм все выше и краше. Восхищаюсь верой этого человека и прихожан. Очень радостно видеть, что хоть где-то в этой стране не воруют, хоть где-то пожертвования прихожан превращаются в кирпич церкви, а не складку на рыле "священнослужителя". Когда-нибудь (через 120лет) Ивана не станет, но его дело будет жить для наших детей.

  2. Без перебільшення балабанівська церковна громада це спільнота однодумців . Звісно душею і " мотором" цієї спільноти є отець Іван . Хочу зауважити , що у балабанівського храма Петра і Павла немає впливових покровителів у владі , немає супербогатих спонсорів , проте храм будувався навіть у найважчі роки . Мешканці Балабанівки жертвували і надалі жертвують на побудову та облаштування храму .Я пишаюся тим , що у нашому Корабельному районі є такі люди як отець Іван та така дієва церовна громада . Хай Господь благословить вас всіх Своїми щедротами , жертводавців та усіх не байдужих людей , котрі допомагали чим могли . Многая літа !!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button