Происшествия

"Хоч якось «підзаробити»: раніше судимі молодики взялися «обчищати» будинки в селах Галіцинове та Лимани

Правоохоронці Вітовського району встановили крадіїв «зі стажем». Перебуваючи на умовному терміні покарання за скоєння крадіжок, зловмисники продовжили «обчищати» будинки місцевих мешканців.

…До Вітовського відділення Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулися місцеві мешканці з повідомленням про те, що вони стали жертвами крадіїв. Так, зі слів 70-річного чоловіка з гаражного приміщення його домоволодіння, яке розташоване в с. Галіцинове, викрадено вантажопідйомний електричний пристрій, а у 70-річного мешканця с. Лимани невідомі, розбивши віконе скло, викрали пилосос, дорожню сумку та інші побутові речі.

Правоохоронці встановили, що до крадіжок причетні 18-ти та 19-ти річні раніше судимі за майнові злочини місцеві мешканці, які на момент скоєння крадіжок перебували на умовному терміні покарання.

Зі слів зловмисників, через скрутне матеріальне становище і, щоб хоч якось «підзаробити», вони вирішили викрадати та реалізовувати чужі речі.

Вживаються заходи щодо повернення майна потерпілим.

Слідчим відділенням Вітовського відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Правоохоронцями перевіряється причетність зловмисників до скоєння аналогічних злочинів на території Вітовського району.

За узгодженням із прокуратурою відносно 18-річного крадія обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а відносно 19-річного зловмисника вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції
Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button