Культура

Фестиваль «Art-mix-2017»: на вас чекають різнобарв’я творчості, багато подарунків і сюрпризів!

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, цієї суботи, 3 червня, Миколаївський обласний центр народної творчості запрошує миколаївців та гостей міста до міського Палацу культури «Молодіжний» (вул. Театральна, 1) на обласний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Art-mix-2017».

Початок фестивалю — о 10:00.

Веселі посмішки дітлашні з різних куточків Миколаївщини, захоплюючий дух конкурсних змагань, неймовірне різнобарв’я творчості та зустріч з улюбленими казковими героями, майстер-класи від зірок, яскраві та несподівані фотозони, багато подарунків, сюрпризів, атракціонів – долучись і ти до цієї яскравої суміші емоцій і насолодись незабутньою атмосферою обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості.

У відбіркових турах фестивалю з лютого по травень взяли участь більше 500 дітей. У фінал заходу потрапили майже 100 учасників, які презентуватимуть свої виступи на головній сцені заходу за номінаціями:

— Вокальне мистецтво – беруть участь солісти, колективи малих вокальних форм (дуети, тріо), вокальні ансамблі;

— Декоративно-прикладне мистецтво — беруть участь юні митці віком від 8 до 14 років, які займаються традиційними або сучасними видами декоративно-прикладного мистецтва (живопис, графіка, кераміка, декоративний розпис, валяння, витинання, соломоплетіння, вироби з природних матеріалів тощо). Тема робіт «Дерево життя».

— Театральне мистецтво — беруть участь читці, пародисти, виконавці народного гумору та усмішок, театри малих форм (до 5 осіб).

До складу журі фестивалю запрошені досвідчені фахівці різних жанрів мистецтва, які демонструватимуть під час урочистого нагородження «зіркові майстер-класи». Переможці фестивалю нагороджуються дипломами управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації та пам’ятними призами.

Відсвяткуймо разом!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button