Происшествия

У Галіцинівському лісі поцупили 10 вуликів - за підозрою затримали жітелів с.Лимани

До Вітовського відділення Корабельного відділу поліції звернувся 62-річний мешканець району з повідомленням про те, що став жертвою крадія. Так, зі слів потерпілого він тримає пасіку і кожного року навесні вивозить її до лісосмуги, яка розташована неподалік від с. Галицинове. В черговий раз навідавшись до свого господарства, заявник виявив, що не вистачає 10 вуликів.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні 29-ти та 22-річний мешканці с.Лимани.

Зі слів затриманих, дізнавшись, що у лісосмузі знаходиться пасіка, вони вирішили поцупити декілька вуликів, щоб підзаробити. Підібравши слушний момент, коли власника медового господарства не було поруч, зловмисники, загрузивши чуже майно на мотоцикл, перевезли його до свого села, де заховали на території домогосподарства одного зі спільників.
Крадії планували перепродати «здобич», але поліцейські вилучили поцуплені вулики та повернули їх власнику.

Слідчим відділенням Вітовського відділення Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.
За узгодженням з прокуратурою вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії, повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. На хрена Ваши улики вообще, если Вы борыги мёд калапуцаете что он просто ....... ..йня, целкбного ни чё нет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button