Экономика

Стивідорну компанію «Ольвія» з дружнім візитом відвідали представники посольства Королівства Нідерландів в Україні

24 травня державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія» з дружнім візитом відвідали керівник відділу з економічних питань Посольства Королівства Нідерландів в Україні Ріні Бюс та співробітник економічного відділу Посольства Вікторія Тарасенко.

Візит на підприємство відбувався в рамках відвідування представниками Посольства Королівства Нідерландів в Україні Міжнародної виставки «Суднобудування-2017», яка стартувала сьогодні в Миколаєві на території суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН».

В ході зустрічі представників Посольства з керівником ДП «СК «Ольвія» Русланом Олейником обговорювалися питання щодо перспективних напрямків розвитку підприємства. Також відбулася екскурсія по території порту, в ході якої гості мали можливість ознайомитися з портовою інфраструктурою та діяльністю стивідорної компанії, — повідомляють на офіційному сайті підприємства.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Українська делегація, у складі якої був і керівник ДП «СК «Ольвія», перебувала з робочим візитом у Королівстві Нідерландів.

Читайте також: «Мы ломаем стереотипы». Визит рабочей группы консультантов Проекта концессии на ГП «СК «Ольвия» (ВИДЕО).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button