Происшествия

Не лише дівчинка, але й хлопчик у Корабельному районі постраждали від пенсіонера-педофіла

Правоохоронці повідомили про підозру пенсіонеру, який вчиняв розпутні дії відносно неповнолітніх
Із заявою про розбещення дев’ятирічної дівчинки до поліції Корабельного району м. Миколаєва звернулась 26-річна мати потерпілої, — повiдомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Жінка зазначила, що, спілкуючись із донькою, вона дізналась, що незнайомець заманював дитину солодощами до гаражу, де демонстрував свої статеві органи. Виявилось, що від протиправних дій злочинця також постраждала ще одна дитина, сусідський хлопчик.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали 64-річного чоловіка у порядку ст.208 КПК України.

[do_widget id=text-16]

 

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.156 КК України «Розбещення неповнолітніх», що карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Призначено проведення психологічно-психіатричних експертиз. Триває розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. ;Статевi оггани-; чтобы больше не показывал нигде и никому порубить на пятаки.

  2. Корабелов инфо, когда вы научитесь писать без ошибок? Уже даже в названии статьи делаете ошибки! Вы совсем безграмотные?

    1. Нічого страшного не сталося , не помиляється лише той , хто нічого не робить . Виправте слово тількІ на ТІЛЬКИ , а ще краще замініть на питомо українське слова ЛИШЕ . :-)

      1. Это профессиональные (как они себя позиционируют) авторы, это средства массовой информации. Неужели нельзя взять грамотных авторов? А ошибка в другом слове.

  3. Где же наша доблестная общественность? Детей каждую неделю совращают, похищают, насилуют и все нормально? Реформатор, активисты "берущие на горло" отзовитесь? Где профилактика преступности?
    За детей страшно!

    Крашковова, Макар- это были жертвы, а искалеченные дети - это норма ?????

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button