Происшествия

Зловмисник декілька днів поспіль обкрадав мешканку Корабельного району

До Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася 34-річна жінка, яка повідомила, що з підсобного приміщення та подвір’я її будинку зникли зварювальний апарат та електричні інструменти.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 36-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Зі слів злочинця, він, «знайшовши» домоволодіння, на територію якого він мав можливість попасти безперешкодно, протягом декількох днів «навідувався» туди, шукав речі, які мали будь-яку цінність, забирав їх, після чого перепродував.

Поліцейські встановили місце знаходження майна потерпілої, вилучили його та повернули власниці.

Слідчим відділенням Корабельного відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

За узгодженням із прокуратурою зловмисникові оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії, — повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button